Oma vakuutus

Henkilövakuutukset tuovat turvaa sairauksien ja tapaturmien, urheiluvahinkojen ja muiden elämäntilanteen muutosten varalle.

Henkilövakuutus on turva terveydellesi. Vakuutuksella turvaat oman ja lähimmäisen terveyden esimerkiksi äkillisen sairastumisen ja tapaturmaisen loukkaantumisen varalta. Henkilövakuutus on apunasi myös, mikäli perheen taloudellinen toimeentulo heikkenee ikävimmän eli perheenjäsenen kuoleman yllättäessä. Henkilövakuutukset ovat hyvinvointisi suojana myös matkustaessasi maailmalla, urheillessasi urheiluliiton organisoimassa toiminnassa sekä pohtiessasi suojaa esimerkiksi työkyvyttömyyden tai vakavan sairauden varalle.

Monenlaisia vakuutuksia eri tilanteisiin

Lapsivakuutus
Terveysvakuutus
Matkavakuutus
Henkivakuutus
Urheiluvakuutus
Sporttiturva
Työkyvyttömyyysvakuutus
Vakavan sairauden turva
Takaisinmaksuturva
yms

Meille suomalaisille on tyypillistä, että vakuutamme kotimme ja automme. Usein kuitenkin unohdamme tärkeimmän eli itsemme ja perheemme. Jos sairastut tai loukkaannut, henkilövakuutus on hyödyllinen.

Vakavat sairaudet ovat yllättävän yleisiä

Joka viides suomalainen sairastuu syöpään, sydäninfarktiin, sepelvaltimotautiin tai aivohalvaukseen 65 vuoden ikään mennessä. (Lähde: Mandatum Life)

Tapaturma voi sattua kenelle tahansa

Kaatumiset ja putoamiset aiheuttavat suomalaisille vuosittain 200 000 vammaa. Erilaiset tapaturmat, kuten kaatumiset, ovat valitettavan yleisiä. Tapaturmia sattuu niin kotona, töissä kuin vapaa-ajalla harrastusten parissa. Tapaturma tai sairastuminen voi sattua myös matkalla, jolloin hoitokustannukset voivat nousta korkeiksi. Varaudu ikäviin yllätyksiin vakuutuksella, joka turvaa taloudellista tilannettasi vahingon sattuessa. Vakuutuksen avulla pääset nopeasti ja vaivattomasti yksityiselle lääkärille hoitoon – ilman omavastuuta.