Säästövakuutus

Mihin sinä tähtäät ja mitä tavoittelet? Verotuksellisesti edullinen ja pitkäaikaissäästämiseen soveltuva Säästövakuutus auttaa tahtosi toteuttamisessa. Aloita oman varakassan kerryttäminen jo tänään.

Säästövakuutus on turvallinen, helppo ja joustava keino pitkäaikaiseen säästämiseen

Säästövakuutuksen avulla voit säästää saavuttaaksesi omat tai lähiomaisesi tavoitteet, siivittää lasten tai lastenlasten toiveita tai toteuttaa käytännön tarpeita – oli sitten kyseessä säästäminen esimerkiksi omia eläkepäiviä, perheen yhteistä sapattivuotta tai leikki-ikäisen lapsen tulevaa autokoulua varten. Kun yksi tavoite täyttyy, voit jatkaa säästämistä uusiin tavoitteisiin. Parhaiten Säästövakuutus sopii pitkäaikaiseen, vähintään viiden vuoden säästämiseen sekä sijoittamiseen. Se on erinomainen säästämisvaihtoehto esimerkiksi rahastosäästämisen ohelle.

Vakuutussäästämisen monipuolisuus – Säästövakuutus sopii kaikenlaisille säästäjille ja sijoittajille 

Säästövakuutus sopii yhtä hyvin aloittavalle kuin jo kokeneemmallekin säästäjälle tai aktiivisijoittajalle. Koska voit valita itse sijoituskohteesi, vakuutussäästäminen sopii sekä kohtuullista tuottoa maltillisella riskillä etsivälle että korkeampaa tuottoa suuremmalla riskillä hakevalle sijoittajalle. Voit säästää pikkuhiljaa – vaikkapa satasen kuukaudessa – tai kerryttää säästöjä isommalla kertasummalla oman rahatilanteesi mukaan. Voit myös pitää välillä taukoa säästämisessä. Säästövakuutus sopii hyvin myös jo kertyneen omaisuuden hallintaan. 

Säästövakuutus on verotuksellisesti edullinen ja voit nostaa varojasi milloin vain

Voit nostaa kertyneitä säästöjä nopeasti ja helposti. Saat säästettyä pääomaa verovapaasti käyttöön silloin kun tarvitset sitä. Sijoituskohteiden tuottoa ei veroteta säästöaikana ja kun vakuutuksesi päättyy, maksat vain vakuutussäästön tuotosta pääomatuloveroa.

Säästövakuutukseen sisältyy aina henkivakuutusturva

Henkivakuutusturva huolehtii myös läheistesi taloudellisesta turvasta. Kuolemantapauksessa säästöjä vastaava korvaus maksetaan nimetyille edunsaajille. Muussa tapauksessa varat ohjautuvat kuolinpesälle. Henkivakuutusturvan määrä on 100 % vakuutussäästöstä.

Tämän yläosan lähde: https://www.saastopankki.fi/fi-fi/saastaminen-ja-sijoittaminen/vakuutussaastaminen/saastovakuutus


Säästövakuutuksia tarjoavat useat palveluntarjoajat, tälle sivulle olemme tuoneet esimerkinomaisesti Säästöpankin säästövakuutuksesta kertovan osion. Meillä ei ole sopimusta Säästöpankin kanssa, eikä tämä sivu ole mainos.